Welkom bij Outland Madagascar! Wij zijn de specialist voor unieke avonturen over de off-road paden van Madagascar. Wij kennen de weg!

Off-road expedities in kleine groepen of individueel

Wij reizen met kleine groepen of individuele avonturiers. Onze 4×4 auto’s zijn zeer geschikt voor de omstandigheden die we onderweg tegenkomen.

Uitdagende en avontuurlijke routes

Wij noemen onze reizen niet voor niets ‘expedities’! Het zijn zeer uitdagende routes die alleen onder professionele begeleiding gedaan kunnen worden.

Self-drive onder begeleiding van een goed opgeleide chauffeur/gids

Waar het kan bestuur je zelf de 4×4 auto. Onze chauffeur neemt het over op plekken waar dit niet verantwoord is. De chauffeur rijdt je dan veilig naar de volgende stop. Lokale kennis is onze expertise! En.. onze reisbegeleiders spreken Nederlands.

Unieke expedities

Ontdek met ons Madagascar. Wij kennen de weg!

Over Outland Madagascar

Outland Madagascar is gespecialeerd in uitdagende off-road rondreizen. In groepsverband of individueel. We werken met lokale mensen die “de weg” weten en die ervaring hebben met deze moeilijke trajecten. We werken met chauffeurs en gidsen die Frans en Engels spreken. Je rijdt in speciaal uitgeruste auto’s, die je zelf ook mag besturen waar het verantwoord is.

Wat onze reizigers zeggen:

  • Wij hebben herfst 2018 een reis door Madagascar gemaakt met Gertruud als reisbegeleidster . We hebben Gertruud leren kennen als een zeer enthousiaste, vrolijke en opgewekte reisbegeleidster. Ze is belangstellend en zeer zorgzaam. De jaren die ze in Madagaskar heeft gewoond komen tot uiting in de kennis van het land, de bewoners en hun gebruiken. Ze kan goed inspelen op de plotselinge veranderingen in het land en individuele problemen van reizigers. Al met al een zeer bekwame en prettige reisbegeleidster.
    Cecile en Koos, SambeekCecile en Koos, Sambeek
  • Een reis maken naar Madagascar is meer dat een vakantie; het is een beleving op ieder gebied. Niets lijkt op het westen waar wij vandaan komen. Je waant je af en toe zelf in de middeleeuwen. Het landschap is ruw soms liefelijk maar altijd wonderschoon. Onze reisbegeleidster Gertruud, was zeer aanvullend en plezierig om mee te reizen. Ik heb van haar leren filmen met mijn Iphone, zodat het er professioneel uit ziet . Daarnaast is ze aardig en hebben we ook veel plezier gehad. Deze reis zou ik zo nog een keer doen!!
  • Veel gezien en meegemaakt. Het dagelijks leven hier is zo anders dan bij ons thuis. Mooie landschappen. We hadden ook veel geluk qua beestjes zien. Prachtig land om te fotograferen. Je moet wel tegen de armoede en lange reisdagen over slechte wegen kunnen. En neem wat mee om aan kindjes uit de delen. Wat een prachtige reis, schitterende landschappen, unieke dieren en verschrikkelijke vriendelijke mensen. Realiseer wel dat het een van de armste landen ter wereld is en dat niet alles gaat zoals gepland.
    Sander K.Sander K.