Over Outland Madagascar

Het team van Outland Madagascar heet je van harte welkom!

Mijn naam is Gertruud van Ettinger en ik ben de oprichtster van Outland Madagascar. In 2003 vestigde ik mij op Madagascar. Madagascar is een immens eiland, 14 keer zo groot als Nederland en rijk aan flora en fauna die nergens anders ter wereld voorkomt.

Ik ben documentairemaker en reisbegeleider. Door al mijn films en reizen heb ik alle uithoeken van Madagascar leren kennen en veel ervaring opgedaan met het werken met de lokale bevolking. Mijn liefde voor het eiland, de natuur en de mensen is in de loop der jaren alleen maar gegroeid. Voor mij een reden je graag mee te nemen in de wereld van Madagascar!

Er zijn niet veel verharde wegen op het eiland, daarom specialiseerde ik me in avontuurlijke off-road reizen. Zo kun je het eiland van alle kanten ervaren.

Doordat we werken met een vast team van lokale chauffeurs met veel ervaring met de moeilijkere trajecten, is het zeker verantwoord. De chauffeurs en gidsen spreken Frans en Engels. We gebruiken 4×4 auto’s en als het traject het toelaat – en je het leuk vindt – rijd je zelf. Je kunt kiezen voor een groepsreis maar de rondreizen zijn ook individueel te boeken.

Neem gerust contact met ons op over alle mogelijkheden, wij helpen je graag verder!

Onze rondreizen: