Reisvoorwaarden Outland Madagascar

Hoe boek je?

Zodra je ons vertelt dat je een goed beeld hebt gekregen van de reis en je wilt boeken, vragen wij je om een aanbetaling van 35% om de boeking te bevestigen. Het resterende bedrag van de betaling is 60 dagen voor vertrek. Wij vragen je dat dan over te maken. We sturen je een volledige factuur met alle details met de bevestiging.

Annulering van de reisovereenkomst dient schriftelijk of per e-mail te geschieden. Voor het annuleren van een landarrangement brengen wij naast de reserveringskosten, de volgende bedragen in rekening, welke verhaald worden op de aanvrager van de reis:
– 48 uur na bevestiging van het boeking en minimaal 56 dagen voor de reis bedragen de annuleringskosten 25% van de reissom met een minimum van € 250,-
– Van 29 t/m 55 dagen voor de vertrekdatum van de reis is een bedrag verschuldigd van 50% van de reissom, met een minimum van € 750,-.
– Vanaf 28 dagen voor vertrek en tevens tijdens de reis: 100% van de reissom zal in rekening gebracht worden.

Geldigheid Reisvoorstel / offerte

Onze reisvoorstellen zijn 14 dagen geldig. Bij offertes die langer lopen behouden we ons het recht van aanpassing van de reissom.

Paspoorten, visa en gezondheid

Je bent zelf verantwoordelijk om bij vertrek en tijdens de reis in bezit te zijn van een geldig paspoort en eventueel benodigde visa. Daarbij is het noodzakelijk om tijdig te controleren of de eerder verkregen informatie correct is. Voor Madagascar gelden adviezen en voorschriften op het gebied van gezondheid. De reiziger is zelf verantwoordelijk om medische informatie in te winnen bij een vaccinatiepoli, tropeninstituut, GGD of huisarts. Baseer je dus niet alleen op de informatie op websites. Alle reizigers dienen er voorts zelf voor te zorgen dat voorafgaand aan de reis tijdig de benodigde vaccinaties en profylaxe zijn verkregen. Ter bescherming van onze reizigers stellen wij het hebben van een reisverzekering met medische dekking verplicht.

Onze expedities: